SUPULLE TÖIHIN?

Haemme joukkoomme jatkuvasti vahvoja asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon ammattilaisia erilaisiin osa-aikaisiin työtehtäviin. Työtehtävämme sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin sillä palveluaikamme on 24/7/365.

 

Osa-aikainen vaihteenhoitaja Kuhmoon

Etsimme joukkoomme Kuhmoon positiivisen asenteen omaavia asiakaspalveluhenkisiä, kommunikaatiotaitoisia ja työstä voimaa saavia persoonia osa-aikaiseen työhön vaihteenhoitopalveluun tasaamaan palveluidemme ruuhkahuippuja.

Palveluaikamme ovat 24/7/365, eli työ sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin aina opintojen rinnalla suoritettavasta päätoimeksi. Tämän päivän palvelumaailmassa kielitaito on tärkeä työvälineesi ja toivommekin hakijoilta sujuvaa englannin sekä ruotsin kielen osaamista.

Hakemukset TÄTÄ kautta.
Lisätietoja:
Tiina Kakko
tiina.kakko@supu.fi

 

Vaihteenhoitajia Ouluun ja Joensuuhun

Etsimme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia asiakaspalvelutaitureita kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin työsuhteisiin ensisijaisesti vaihteenhoidon työtehtäviin.

Haussa on hymyileviä, tunnollisia ja reippaita persoonia vastaamaan suuren ja monipuolisen asiakasjoukkomme puheluihin. Tavoitteemme on, että jokainen puhelu hoidetaan huolellisesti ja hyvällä palveluasenteella asiakaskohtaisten ohjeistusten mukaisesti tehokkaiden ja nykyaikaisten järjestelmien tukemana. Tämän päivän palvelumaailmassa kielitaito on tärkeä työvälineesi, kuten myös halu palvella hymyssä suin. Olethan kehityksen tuuliin mukaansa tempautuva ja muutokseen mahdollisuutena suhtautuva tämän päivän tekijä, joka omalla olemuksellaan tuo positiivisuuden myös työkaverin päivään.

Oulun hakemukset TÄTÄ kautta
Joensuun hakemukset TÄTÄ kautta
Haluatko lisätietoja?

Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy

Kuhmon vastauskeskus:
Torikatu 29, 88900 Kuhmo

Joensuun vastauskeskus:
Torikatu 9 A 5, 80100 Joensuu

Oulun vastauskeskus:
Kauppurienkatu 11 B 42, 90100 Oulu

Puh.  +358 20 703 2800
info@supu.fi

Yhteydenottopyyntö

Suomenmaan Puhelinpalvelut kuuluu SFG Yhtiöihin.

 sfg.png