SUPU TYÖNANTAJANA

Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy yrityksellä on luotettavan työnantajan ja vastuullisen yhteistyökumppanin maine. Haluamme osaltamme olla mukana luomassa uusia työpaikkoja Kainuun alueelle ja kehittämässä alueen yrittäjyyttä yhteistyössä julkisen sektorin toimijoiden, alueen yrittäjien ja oppilaitosten kanssa. Tavoitteemme on olla luotettava partneri ja vastuullinen yhteistyökumppani.

Henkilöstömme motivointi ja osaamisen ylläpito ovat toimintamme laadun kulmakiviä. Panostamme henkilöstön jaksamiseen ja osaamisen kehittämiseen. Tuotteet, palvelutilanteet ja tietojärjestelmät luovat tarvetta oppia lisää. Monikanavaisen asiakaspalvelijan työ vaatii tilanneherkkyyttä, tarkkuutta ja vastuuntuntoa ja siksi kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista mm. asiakaskoulutuksilla.

Teemme SuPulla johdonmukaista työtä sen eteen että olemme houkutteleva ja hyvämaineinen työnantaja ja ammattilaiset osaamisalueesta riippumatta haluavat SuPulle töihin. Tässä asiassa avainroolissa on työhyvinvoinnin mittaaminen ja avoimuus, joiden seurauksena saamme tarvittavan tiedon henkilökunnaltamme yhteistyön mielekkyyden takaamiseksi tarvittaviin muutoksiin, jotka sitten toteutamme. Tässä tavoitteessamme meitä merkittävästi auttaa  halumme toimia hyvänä ja arvostettuna työnantajana niin omien työntekijöidemme kuin kumppaneidemmekin silmissä sekä erittäin positiivinen suhtautumisemme muutoksiin mahdollisuutena.

Työhyvinvointi merkitsee meille kannustavaa ja innostavaa työilmapiiriä, jossa jokainen tuntee työnsä tavoitteet ja vastuut ja jossa jokainen voi hyödyntää osaamistaan. Henkilöstön fyysistä hyvinvointia turvaamme tiiviillä yhteistyöllä työterveyshuoltomme kanssa. Johtamiskäytäntömme tukevat henkilöstömme jaksamista ja yhteenkuuluvuutta. Palvelumme ovat aidosti kilpailukykyistä ja tekniikkamme nykyaikaista. Henkilöstömme on ammattitaitoista ja motivoitunutta, asiakaspalveluasenne on meille sydämen asia.

Vastauskeskuksemme sijaitsevat Kuhmossa, Oulussa sekä Joensuussa. Yhteensä työllistämme noin 60 henkilöä. Seuraamme jatkuvasti omaa palvelutasoamme taataksemme asiakkaillemme laadukasta palvelua.

Haluatko lisätietoja?

Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy

Kuhmon vastauskeskus:
Torikatu 29, 88900 Kuhmo

Joensuun vastauskeskus:
Torikatu 9 A 5, 80100 Joensuu

Oulun vastauskeskus:
Kauppurienkatu 11 B 42, 90100 Oulu

Puh.  +358 20 703 2800
info@supu.fi

Yhteydenottopyyntö

Suomenmaan Puhelinpalvelut kuuluu SFG Yhtiöihin.

 sfg.png