Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy

Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy on vakavarainen ja hyvämaineinen työnantaja sekä yhteistyökumppani. Suomenmaan Puhelinpalveluiden, eli tuttavallisemmin ”SuPun”, toiminnan keskiössä on asiakas, jonka tarpeisiin koko toiminta ja palvelumuotoilumme perustuu. Toimintamme on ammattimaista ja kehitys on meille avainasia.

Haluamme olla etulinjassa kehittämässä asiakaspalvelua ja palvelukeskustoimintaa sekä Suomessa että ulkomailla uudelle tasolle, jossa sekä asiakas sekä yritys ovat yhdessä voittajia. SuPulla panostamme erityisen paljon myös henkilöstömme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Me ymmärrämme, että menestyksemme avaimet ovat johdon ja työntekijöiden yhteisissä käsissä ja tämän yhteistyö on meille sydämen asia. Me SuPulla haluamme kulkea kaikki samaa kehityksen polkua ja olla Suomen asiakaspalvelukentän edelläkävijä, josta muut voivat katsoa mallia.

SuPu tuottaa monikanavaista asiakaspalvelua. Monikanavainen palvelumalli tarkoittaa meille asiantuntijapalveluita, joihin tällä hetkellä sisältyvät keskeiset palvelut kattava sähköinen asiointi ja asiakaspalvelu. Monikanavaisuuden avulla pyrimme turvaamaan henkilökohtaisten asiakaspalveluiden saatavuuden kaikille asiakkaillemme ja kumppaneillemme.

Tavoitteenamme on olla Suomen johtava vastauskeskus ja kotimaamme laadukkain monikanavaisia asiakaspalveluita tuottava yritys. Kasvumme perustana ovat ammattitaitoinen asiakaspalvelu, toimivat tekniset ratkaisut sekä kilpailukykyinen kustannusrakenne.